Connect with us

Hi, what are you looking for?

Disinfo

Përgatiti: Fitim Gashi  Mungesa e një zgjidhjeje për çështjen e dinarit në mesin e komunitetit serb, që pasoi me aksionin e Policisë së Kosovës...

Disinfo

*Përgatiti Fitim Gashi Rajoni që historikisht është përcjellë me konflikte dhe tensione ndëretnike ndodhet në qendër të shqetësimit ndërkombëtar pas rikthimit të kërcënimeve me...

Fotografi nga vizita e emisarëve euro-perëndimorë, 21 tetor 2023

Disinfo

Çështja e dinarit thelloi mospajtimet mes Qeverisë së Kosovës dhe Perëndimit, me paralajmërimet për eskalim tjetër të situatës në veriun e banuar me shumicë...

Disinfo

Gjatë dy viteve të fundit, Kosova ishte cak i sulmeve kibernetike dhe kërcënimeve me bomba, që kishin për qëllim destabilizimin e vendit dhe krijimin...

Disinfo

Foto: Mitrovicë e Veriut *Përgatiti Fitim Gashi “Plani modern” për Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe, përmbajtja e të cilit nuk i është prezantuar ende...

More Posts

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.