Connect with us

Hi, what are you looking for?

Njoftime

Sot Sbunkeri mbajti aktivitetin e parë në kuadër të projektit “Luftimi i ekstremizmit në Kosovë: Tendencat, Sfidat, dhe Kundër-veprimet”, i përkrahur nga Ambasada e...

Njoftime

Organizata: SBUNKER Pozita: Asistent/e i/e projektit Data e fundit për aplikim: 31 Maj 2024 Orari i punës: 40 orë në javë Lokacioni: Prishtinë, Kosovë...

Njoftime

Ne anëtarët e Forumit për Integritetin e Informacionit* shprehim shqetësimin tonë dhe dënojmë ndërhyrjen e Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.