Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aktivitete

Sot Sbunkeri mbajti aktivitetin e parë në kuadër të projektit “Luftimi i ekstremizmit në Kosovë: Tendencat, Sfidat, dhe Kundër-veprimet”, i përkrahur nga Ambasada e...

Aktivitete

Më 16 maj, 2024, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, “Pjetër Bogdani” u hap ekspozita, “Artistë dhe Refugjatë”, në kuadër të projektit që bashkoi shtatë...

Aktivitete

Sbunker mori pjesë në “Programin e Vizitave Kosovë-Serbi”, organizuar nga Heartefact Fund në Beograd dhe mbështetur nga National Endowment for Democracy. Gjatë vizitës, diskutuam...

Aktivitete

The Kosovar Centre for Security Studies (KCSS), New Social Initiative (NSI) and Sbunker, successfully concluded the 2nd edition of the Kosovo Peace and Democracy...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.