Connect with us

Hi, what are you looking for?

Uncategorized

Fotografi nga konferenca e Ramës dhe Macronit. Burimi: Kryeministria e Shqipërisë Media të ndryshme e politikanë kanë rënë në grackën e keq përkthimit të...

Uncategorized

Artikulli origjinal  Disagreements among Western Balkan countries on initiatives such as “Open Balkans” and the gaps created due to the uncertainty of the European...

Kritikë

Kritikë e shfaqjes “Burgu Politik – në kujtim të Adem Demaçit dhe Ukshin Hotit” Pritëm në rresht, për dy për tre, në hapësirën e...

Opinion

Shtizat në Manastir thyheshin se cili alfabet duhej të merrej për shkrimin shqip, ai arab apo latin!? “- Aferim! P. Gjergj!… Aferim të kjoftë...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.