Connect with us

Hi, what are you looking for?

Uncategorized

Fotografi nga konferenca e Ramës dhe Macronit. Burimi: Kryeministria e Shqipërisë Media të ndryshme e politikanë kanë rënë në grackën e keq përkthimit të...

Uncategorized

Artikulli origjinal  Disagreements among Western Balkan countries on initiatives such as “Open Balkans” and the gaps created due to the uncertainty of the European...

Kritikë

Kritikë e shfaqjes “Burgu Politik – në kujtim të Adem Demaçit dhe Ukshin Hotit” Pritëm në rresht, për dy për tre, në hapësirën e...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.