Connect with us

Hi, what are you looking for?

Opinion

Ditë më parë, u raportua se ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla-Schwarz, kishte kërkuar tërheqjen e ambasadorit gjerman në Kosovë, Jörn Rohde, gjatë qëndrimit të...

Opinion

Më 2023, Kosova dhe Serbia arritën një marrëveshje të rëndësishme për normalizimin e marrëdhënieve, e njohur ndryshe si Marrëveshja e Ohrit. Kjo shënoi një...

Opinion

Të gjithë jemi dëshmitarë të zhvillimeve marramendëse teknologjike të viteve të fundit, ku shohim se si shumë shkathtësi njerëzore janë duke u përforcuar dhe...

Opinion

Për të legjitimuar punën e tij, intelektualit i duhen njerëz që mendojnë me të dhe përkundër tij, jo ithtarë që ndjekin verbërisht idetë e...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.