Connect with us

Hi, what are you looking for?

Opinion

Më 12 maj, kryeministri Edi Rama mbajti një takim në Athinë me pjesëtarë të diasporës dhe pakicës shqiptare në Greqi,  i shoqëruar nga një...

Opinion

Që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës më 2008, asnjë qeveri e Kosovës nuk e ka përfunduar mandatin e plotë katërvjeçar.  Përkundër kësaj, ka...

Opinion

Më 2 qershor, u mbajtën zgjedhjet lokale në 89 qytete dhe komuna të Serbisë, duke përfshirë edhe kryeqytetin, Beogradin. Megjithëse listat e rreshtuara me...

Opinion

Më 17 maj 2024, u mbajt takimi i ministrave të Jashtëm të shteteve anëtare të Këshillit të Europës (KiE). Në këtë takim, shpresat e...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.