Connect with us

Hi, what are you looking for?

Analysis

Forumi për Integritetin e Informacionit ka analizuar 93 amandamentet e projektligjit për Komisionin e Pavarur për Media duke synuar të kuptojë nivelin e implementimit...

Analysis

Që nga mbarimi i luftës më 1999, Kosova ka pësuar ndryshim të thellë. I dalë nga dëmet e luftës dhe spastrimi etnik, vendi e...

Analysis

Sondazhi i fundit i publikuar nga Instituti Republikan Ndërkombëtar (IRN) ka analizuar perceptimet e qytetarëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor për shtetet që konsiderohen...

Analysis

A mund ta shfrytëzojnë vendet e Ballkanit Perëndimor momentumin aktual për zgjerimin e BE-së që të ecin përpara, apo do të mbesin të ngujuar?...

Analysis

Më 26 mars, dhjetra gazetarë, aktivistë të shoqërisë civile dhe qytetarë të angazhuar në Tiranë, protestuan përpara kryeministrisë kundër dhunës dhe intimidimit ndaj punonjësve...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.