Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kosovo Dispatch

In the third episode of Kosovo Dispatch, we have a discussion with Edward P. Joseph, a Balkan expert immersed in both wartime and post-war...

Njoftime

Ne anëtarët e Forumit për Integritetin e Informacionit* shprehim shqetësimin tonë dhe dënojmë ndërhyrjen e Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim...

Opinion

Ditë më parë, u raportua se ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla-Schwarz, kishte kërkuar tërheqjen e ambasadorit gjerman në Kosovë, Jörn Rohde, gjatë qëndrimit të...

Opinion

Më 2023, Kosova dhe Serbia arritën një marrëveshje të rëndësishme për normalizimin e marrëdhënieve, e njohur ndryshe si Marrëveshja e Ohrit. Kjo shënoi një...

TË FUNDIT

Fotografi nga vizita e emisarëve euro-perëndimorë, 21 tetor 2023

Disinfo

Çështja e dinarit thelloi mospajtimet mes Qeverisë së Kosovës dhe Perëndimit, me paralajmërimet për eskalim tjetër të situatës në veriun e banuar me shumicë...

The Kosovo Key: Analysis and Perspectives

Rregullorja e Bankës Qendrore të Kosovës për transaksionet e pagesave, d.m.th., siç e interpreton opinioni – heqja e dinarit serb, shkaktoi një sërë reagimesh,...

Disinfo

Në prag të 16-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, mediat serbe iu rikthyen spekulimeve për ngjarjet që i paraprinë çlirimit e Kosovës në vitin...

Opinion

Të gjithë jemi dëshmitarë të zhvillimeve marramendëse teknologjike të viteve të fundit, ku shohim se si shumë shkathtësi njerëzore janë duke u përforcuar dhe...

DISINFO

Disinfo

Heqja e billbordeve me simbole dhe fotografi të personaliteteve serbe e ruse në veriun e banuar me shumicë serbe, si dhe vendosja e simboleve...

Disinfo

Gjatë dy viteve të fundit, Kosova ishte cak i sulmeve kibernetike dhe kërcënimeve me bomba, që kishin për qëllim destabilizimin e vendit dhe krijimin...

Disinfo

Ndalimi i përdorimit të dinarit si valutë në Kosovë është vendimi i radhës i autoriteteve të Kosovës, që nxiti reagimin e serbëve. Valuta zyrtare...

Disinfo

Në përvjetorin e 25-të të Masakrës së Reçakut, politikanë e disa media serbe rikthyen narracionin se krimi monstruoz i konstatuar edhe nga organizata ndërkombëtare...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.