Connect with us

Hi, what are you looking for?

Violeta Zefi

Violeta Zefi ka ndjekur studimet themelore dhe ato master, në fushën e Psikologjisë, në Universitetin e Prishtinës. Në vitin 2017 ka përfunduar studimet e doktoratës në Masaryk University, Republikë Çeke. Aktualisht është ligjëruese në Kolegjin “UBT”, dhe në të njëjtën kohë ndjek specializimin në fushën e “Psikologjisë Klinike”. Nga viti 2006 ka punuar për organizata të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare. Përpos ligjërimit ajo punon edhe si Psikologe në Asociacionin Kosovar të Personave që Jetojnë me HIV/AIDS (në kuadër të Global Fund për HIV/AIDS) dhe njëkohësisht është e angazhuar si psikologe, konsulente dhe trajnere në projekte të ndryshme.

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.