Connect with us

Hi, what are you looking for?

Disinfo

Në prag të 16-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, mediat serbe iu rikthyen spekulimeve për ngjarjet që i paraprinë çlirimit e Kosovës në vitin...

Disinfo

Heqja e billbordeve me simbole dhe fotografi të personaliteteve serbe e ruse në veriun e banuar me shumicë serbe, si dhe vendosja e simboleve...

Disinfo

Gjatë dy viteve të fundit, Kosova ishte cak i sulmeve kibernetike dhe kërcënimeve me bomba, që kishin për qëllim destabilizimin e vendit dhe krijimin...

Disinfo

Ndalimi i përdorimit të dinarit si valutë në Kosovë është vendimi i radhës i autoriteteve të Kosovës, që nxiti reagimin e serbëve. Valuta zyrtare...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.