Connect with us

Hi, what are you looking for?

Disinfo

Institucionet e Kosovës janë përballur me një sulm kibernetik pas njoftimit që dhanë zyrtarë qeveritarë se do t’i ofrohet mbështetje ushtarake Ukrainës, e cila...

Debunking Articles

Pretendimeve të vazhdueshme të Serbisë për kinse vrasjet me motive etnike krahas dëbimit të mijëra serbëve nga Kosova në tri vitet e fundit, u...

Debunking Articles

Disa media në Kosovë dhe Shqipëri kanë rënë në grackën e keqcitimit që mediumi ukrainas “European Pravda” i ka bërë deklaratës së zëvendëskryeministrit të...

Debunking Articles

Pretendimi i ngritur nga Vudi Xhymshiti se Zëvendës Ndihmës Sekretari, Gabriel Escobari, ka nënvlerësuar qeverinë e Kosovës, duke e lidhur këtë me pretendimet se...

Objekti i Komunës së Zubin Potokut Objekti i Komunës së Zubin Potokut

Disinfo

Përgatiti: Fitim Gashi  Dështimi i iniciativës për largimin e kryetarëve shqiptarë pas bojkotimit të procesit nga serbët në veri është vazhdim i “status quo-së”...

Disinfo

*Përgatiti Fitim Gashi Rajoni që historikisht është përcjellë me konflikte dhe tensione ndëretnike ndodhet në qendër të shqetësimit ndërkombëtar pas rikthimit të kërcënimeve me...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.