Connect with us

Hi, what are you looking for?

Disinfo

Mjetet gjeneruese të IA-së, krijojnë përmbajtje si tekst, imazhe, audio dhe media të tjera bazuar në të dhëna nga interneti. Megjithatë, ato ngjallin shqetësime...

Disinfo

Më 18 korrik 2024, rreth orës 00:55, një polic serb është vrarë dhe një tjetër është plagosur rëndë, në qytetin perëndimor të Serbisë, Loznicë,...

Burimi i Fotografisë: Faqja zyrtare e NATO-s

Disinfo

Mediumi serb “Politika” ka keqcituar një raport të NATO-s, i cili flet për Kosovën, duke pretenduar në titull të artikullit se kinse Sekretari i...

Disinfo

Më 2 korrik 2024, pati një alarm tjetër të rrejshëm për bombë, për të cilin njoftuan zyrtarë policorë që operojnë në kuadër të Aeroportit...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.