Connect with us

Hi, what are you looking for?

Publikime

Between a rock and a hard place: Public opinion and European integration in the Western Balkans

The citizens of Western Balkan countries are still generally positive about their prospects of becoming citizens of the European Union. However, the path to European citizenship is long and at the moment the nations are stuck between two fires. The EU membership process seems endless and the current member states are doing very little to improve this process (where in fact some countries seem to be putting other obstacles in this way). On the other hand, governments, politicians, and institutions of these countries are the focus of people’s dissatisfaction. The public is skeptical about their government’s commitment to European integration and this undermines the value of democracy.

Find PDF here: Between-a-rock-and-a-hard-place-English-116832890571687352401

Lexoni Gjithashtu

Analizë

Katër ditë para Vitit të Ri, më 27 dhjetor 2023, Qeveria e Kosovës miratoi në heshtje Projektligjin për Komisionin e Pavarur për Media, i...

Analizë

Viti i parë i Qeverisë Kurti shënoi një start të vështirë në politikën e jashtme, shoqëruar me shumë gabime diplomatike dhe dështime të protokollit....

Disinfo

Gjatë dy viteve të fundit, Kosova ishte cak i sulmeve kibernetike dhe kërcënimeve me bomba, që kishin për qëllim destabilizimin e vendit dhe krijimin...

Analizë

Në epokën me hovin më të madh teknologjik, shtetet u kushtojnë rëndësi të veçantë prezencës së tyre digjitale në rrjetet sociale, si dhe kualitetit...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.