Connect with us

Hi, what are you looking for?

Publikime

Suspicious Virus: Covid-19 conspiracies in the Balkans

Like the rest of the world, the Western Balkans have been heavily influenced by conspiracy theories, with the pandemic raising doubts about government policies and citizens’ trust in institutions. The scale and intensity of these theories and their implications are extremely strong. Covid-19 conspiracy theories are supported by approximately ¼ to 1/3 of the population, while more than 75% of surveyed citizens in the Western Balkans believe in one or more of the six conspiracy theories about Covid-19.

Find PDF here: Conspiracy-and-Covid19-in-the-Balkans-ALBANIAN1683294634

Lexoni Gjithashtu

Analizë

Katër ditë para Vitit të Ri, më 27 dhjetor 2023, Qeveria e Kosovës miratoi në heshtje Projektligjin për Komisionin e Pavarur për Media, i...

Analizë

Viti i parë i Qeverisë Kurti shënoi një start të vështirë në politikën e jashtme, shoqëruar me shumë gabime diplomatike dhe dështime të protokollit....

Disinfo

Gjatë dy viteve të fundit, Kosova ishte cak i sulmeve kibernetike dhe kërcënimeve me bomba, që kishin për qëllim destabilizimin e vendit dhe krijimin...

Analizë

Në epokën me hovin më të madh teknologjik, shtetet u kushtojnë rëndësi të veçantë prezencës së tyre digjitale në rrjetet sociale, si dhe kualitetit...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.