Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Kosovo Key: Analysis and Perspectives

Zhvillimi ekonomik, përkrahja për ndërmarrësit – këto janë disa nga mesazhet që dëgjojmë shpesh në dialogun ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës, që vijnë edhe nga...

The Kosovo Key: Analysis and Perspectives

Rregullorja e Bankës Qendrore të Kosovës për transaksionet e pagesave, d.m.th., siç e interpreton opinioni – heqja e dinarit serb, shkaktoi një sërë reagimesh,...

The Kosovo Key: Analysis and Perspectives

Në episodin e fundit të podcast-it të Alternativnës “Çelësi i Kosovës”, gazetarja Sanja Sovrlicc dhe bashkëbiseduesi ynë Miodrag Marinkovic – drejtor ekzekutiv i OJQ-së...

The Kosovo Key: Analysis and Perspectives

Edhe pas dhjetë vjetësh nga arritja e marrëveshjes së parë në dialog, shumica e të cilave kishte të bënte me Asociacionin e Komunave Serbe,...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.