Connect with us

Hi, what are you looking for?

Publikime

From loss to retrieval: economic response to the pandemic

COVID-19 is the worst pandemic to hit the world since the “Spanish Influenza” of 1918-1919. The pandemic has disrupted the normal course of life, changed human behavior in the economy and market, pushed the health system to its limits, and plunged the world economy into a deep recession. In the absence of more targeted policies, governments largely chose to partially or completely restrict movement (such as the quarantine period of the March-June period in Kosovo), measures which naturally had an economic cost. The economic consequences of these measures are – in spite of the unpredictability of previous years – dramatic.

Find PDF here: Policy-brief-4-Rimekembja-ekonomike16082922511635328046

Lexoni Gjithashtu

Analizë

Katër ditë para Vitit të Ri, më 27 dhjetor 2023, Qeveria e Kosovës miratoi në heshtje Projektligjin për Komisionin e Pavarur për Media, i...

Analizë

Viti i parë i Qeverisë Kurti shënoi një start të vështirë në politikën e jashtme, shoqëruar me shumë gabime diplomatike dhe dështime të protokollit....

Disinfo

Gjatë dy viteve të fundit, Kosova ishte cak i sulmeve kibernetike dhe kërcënimeve me bomba, që kishin për qëllim destabilizimin e vendit dhe krijimin...

Analizë

Në epokën me hovin më të madh teknologjik, shtetet u kushtojnë rëndësi të veçantë prezencës së tyre digjitale në rrjetet sociale, si dhe kualitetit...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.