Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dejan Tiago-Stanković

Dejan Tiago Stankoviq është shkrimtar dhe përkthyes serb. Ai është përkthyes i Zhoze Saramagos në serbokroatisht dhe i Ivo Andriqit në portugalisht. Ndër librat që ka shkruar janë: Estoril, a war novel (Head of Zeus, London 2017) dhe Tales of Lisbon (Prime Books, Estoril). Stankovi? është shtetas i Portugalisë.

Analizë

Më 12 shkurt 2015, kur po largohej Pepe nga pozita, m’u shfaq një dëshirë për t’i shkuar në Montevideo për fjalim lamtumirës. M’u shfaq...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.