Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fitim Salihu

Fitim Salihu është politolog dhe merret kryesisht me studime kulturore e me studime të Marrëdhënieve Ndërkombëtare, me theks të veçantë për Lindjen e Mesme, ShBA-në dhe Amerikën Latine. Për një kohë ka punuar si redaktor i kulturës në gazetën "Zëri", shkruan si kolumnist për gazetën kroate "Bilten" dhe punon si hulumtues shkencor për disa institute vendore e të jashtme.

Analizë

1. Lufta Civile Amerikane (1861-1865) mes Unionit (Shteteve të Bashkuara të Amerikës) dhe Konfederatës së Shteteve Amerikane është një nga ngjarjet më shenjuese –...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.