Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lexime

Ora e radios “Lexime” i kushtohet librit të përkthyer e të shkruar në gjuhën shqipe nga shkencat shoqërore e humane. Prodhohet nga Sbunker, ndersa realizohet dhe udhëhiqet nga Gëzim Selaci në bashkëpunim me Kuvendin e Sociologjisë. Botohet çdo të dytën të hëne në Sbunker.net, YouTube, iTunes, Spotify dhe Google Podcasts. Për sugjerime dhe vërejtje, na shkruani në [email protected] Ilustrimi: Big Eye

Lexime

Të hënën, më 29 janar, Ora e radios “Lexime” hap sezonin e tretë me diskutimin e librit “Ballkani imagjinar” të Maria Todorovës me të...

MË SHUMË ARTIKUJ

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.