Connect with us

Hi, what are you looking for?

Mark Baskin

Dr. Mark A. Baskin jep mësim në Institutin e Teknologjisë në Rochester në Kosovë. Ai kishte qenë profesor kërkimor i Shkencave Politike në Universitetin Albany në Departamentin e Shkencave Politike, një bashkëpunëtor i lartë në Qendrën për Zhvillim Ndërkombëtar të Universitetit Shtetëror të Nju Jorkut dhe drejtor i kërkimit në Qendrën Paqeruajtëse Pearson në Kanada. Ai punoi në paqeruajtësit e OKB-së në Kosovë, Bosnje-Hercegovinë dhe Kroaci. Ai ka mbajtur bursa të shumta akademike në Ballkan dhe në Qendrën Ndërkombëtare të Studiuesve Woodrow Wilson në Uashington, D.C. Ai është konsultuar për qeveritë, organizatat ndërkombëtare dhe OJQ-të në Ballkan, Lindjen e Mesme, Azi, Ishujt e Paqësorit dhe Afrikë.

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.