Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marko Vidojković

Marko Vidojković u lind në Beograd më 1975. Është arsimuar për jurist dhe ka botuar më shumë se dhjetë romane. Ka qenë redaktor në revistat Maxim dhe Playboy. Ka luajtur dhe kënduar në grupe punk, hardcore dhe metal. Së bashku me Nenad Kulaçinën është drejtues i emisionit politik satirik Dobar loš zao në portalin nova.rs. Është aktivist për të drejtat e njeriut.

Analizë

Dejan Tiago Stankoviq. Burimi: Zoran Lončarević/Nova.rs Kur shkrimtari vdes, kjo është në një anë sikur të vdesë cilido i gjallë tjetër. Nuk është më...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.