Connect with us

Hi, what are you looking for?

Miljenko Jergović

Miljenko Jergović është shkrimtar i njohur nga Bosnja. Më 2012 fitoi çmimin Angelus Central European Award për librin ‘Sërgja këndon, në muzg, në mbi rrëshaja” [Srdja pjeva, u sumrak, na Duhove]. Romanet të tjera të njohura janë Buick Riviera dhe Volga Volga. Ai është kolumnist I rregullt i të përditshmes Politika dhe revistës Vreme në Serbi, si dhe të përditshmës kroate Jutarnji List.

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.