Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vladimir Arsenijević

Vladimir Arsenijević është shkrimtar, përkthyes, redaktor, muzikant dhe botues. Ai jeton në Beograd dhe është fitues i çmimit prestigjoz NIN për romanin jugosllav të vitit 1994 për romanin “U potpalublju”. Ai është gjithashtu themelues i festivalit të filmit Krokodil dhe i shtëpisë botuese për audio libra Reflektor.

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.