Connect with us

Hi, what are you looking for?

Arbër Fetahu

Arbër Fetahu është i diplomuar MA në Studime Globale/Ndërkombëtare në Universitetin Shtetëror të Missourit, SHBA si pjesë e Programit të Udhëheqjes Transformuese të USAID-it. Studimet BA për shkenca politike i ka përfunduar në Universitetin e Prishtinës. Ka punuar si Hulumtues në Grupin për Studime Juridike dhe Politike – GLPS. Puna e tij ka qenë e fokusuar kryesisht në politikën e jashtme, dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, integrimin evropian dhe qeverisjen. Arbëri është autor i një sërë analizave dhe ka bashkëpunuar me think-tank europianë si European Council on Foreign Relations - ECFR, Aspen Institute në Gjermani dhe Clingendael në Holandë. Aktualisht punon si Koordinator i Granteve në Fondacionin Kosovar për Shoqëri Civile – KCSF.

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.