Connect with us

Hi, what are you looking for?

Artan Mustafa

Artan Mustafa është hulumtues dhe ligjërues në fushën e politikës sociale. Ka studiuar shkencë politike dhe zhvillim të qëndrueshëm në Universitetin e Vjenës, Universitetin Uppsala dhe Universitetin e Prishtinës, si dhe ka pasur qëndrime në Universitetin e Missouri-t, të Tokios dhe të Oslos. Ka punuar në gazetari që nga viti 2001 dhe ka qenë kryeredaktor i Gazetës Jeta në Kosovë (2011-2013).

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.