Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gresa Hasa

Gresa Hasa është bashkëthemeluese dhe kryeredaktore e revistës 'Shota'. Ka përfunduar studimet e larta në degën Shkenca Politike në Universitetin e Tiranës dhe aktualisht është duke u profilizuar në disiplinën juridike dhe politike të programit Master 'Studime të Evropës Juglindore' në Universitetin e Gracit, Austri ku gjithashtu është e afiluar pranë Qendrës për Studimet e Evropës Juglindore. Prej vitesh është aktive në median e shkruar dhe atë televizive brenda dhe jashtë rajonit me kontribut në çështjet politike, sociale, gjinore dhe kulturore.

Analizë

Më 26 mars, dhjetra gazetarë, aktivistë të shoqërisë civile dhe qytetarë të angazhuar në Tiranë, protestuan përpara kryeministrisë kundër dhunës dhe intimidimit ndaj punonjësve...

Analizë

Cenimi i së drejtës për të abortuar nuk përmbyllet brenda kufijve shtetërorë të një vendi, pavarësisht ndërhyrjes së dhunshme në jetët e personave atje....

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.