Connect with us

Hi, what are you looking for?

Korab Krasniqi

Korab Krasniqi punon si menaxher i projektit në organizatën gjermane në Prishtinë, Kosovë, forumZFD (Forum Ziviler Friedensdienst e.V.|Forum Civil Peace Service). Ai është hulumtues, aktivist i shoqërisë civile dhe i kujtesës, i fokusuar në ballafaqimin me të kaluarën, drejtësinë tranzicionale dhe memorializimin. Ai është duke përfunduar Masterin për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci në Universitetin e Prishtinës, me diplomë bachelor në psikologji. Korabi ka ndjekur programin e bursave në Universitetin Columbia, NYC, mbi Dialogun Historik dhe Përgjegjshmërinë dhe ka qenë pjesë e shumë programeve që kanë të bëjnë me të kaluarën arsimore, në nivel lokal dhe ndërkombëtar. Korabi eksploron fotografinë, artin dhe muzeologjinë si një mjet për të nxitur një bisedë më të gjerë mbi kujtesën dhe të kaluarën e vështirë.

Analizë

Rrëfime të burrave mbi tejkalimin e traumës së dhunës seksuale në luftë lustrimet nga: Artan Balaj Libri “Zëra të pa dëgjuar: Rrëfime të burrave mbi...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.