Connect with us

Hi, what are you looking for?

Mehdi Sejdiu

Mehdi Sejdiu doktorand i Shkencave Politike në Universitetin e Heidelbergut. Ai studioi Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin Şehir të Stambollit (BA) dhe Universitetin e Heidelberg (MA). Ka punuar si këshilltar politik i Zëvendëskryeministrit të Parë të Kosovës (2021 – 2023) duke koordinuar më së shumti çështjet Kosovë – BE, përfshirë përfundimin e procesit të liberalizimit të vizave. Ai është alumni i programeve si IPS nga Bundestagu Gjerman, Akademia Diplomatike e Vjenës dhe TEFF nga Stiftung Mercator. Mehdiu ka punuar në disa institute kërkimore në Gjermani dhe Kosovë, ndër të tjera në Institutin për Shkenca Politike në Heidelberg, Grupin për Hulumtim të Politikave Ballkanike dhe Grupin për Studime Juridike dhe Politike.

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.