Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Foreign Cinema"

Analizë

Goodbye, Lenin! është filmi satirik i regjisorit gjerman Wolfgang Becker. Christiane Kerner (luajtur nga aktorja Katrin Sass) ishte një komuniste e devotshme dhe një nënë...

Analizë

“Rrëfimet e vërteta shkruhen vetëm me lot”, kështu shprehej shkrimtari rumun, Emil Cioran, kur fliste për raportin e tij me harresën. Duket sikur kjo...

Analizë

“Jam gej dhe jam biri yt. Dhe asnjëra nga këto dyja nuk do të ndryshoj”, janë fjalët e Jared Eamons, djalit të Marshall Eamons,...

Analizë

1. Lufta Civile Amerikane (1861-1865) mes Unionit (Shteteve të Bashkuara të Amerikës) dhe Konfederatës së Shteteve Amerikane është një nga ngjarjet më shenjuese –...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.