Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Ideology"

Analizë

Islami po rikthehet në trajtë fundamentaliste dhe një dialog kritik shoqëror rreth Islamit në shoqërinë tonë është më se i domosdoshëm. Debati publik rreth Islamit në hapësirën shqipfolëse...

Analizë

Nuk është rastësi që shkrimi i kaluar, Kriza e së Vërtetës, ndëlidhet me dy figurat filozofike, Platonin dhe Nietzsche-n, ku i pari përmes filozofisë së tij...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.