Connect with us

Hi, what are you looking for?

Akri Çipa

Akri Çipa është konsulent dhe ekspert i politikës së jashtme. Çipa ka mbaruar studimet Master në Columbia University, New York, dhe është aktiv me analiza në fushën e marrëdhënieve ndërkombëtare, çështjeve të sigurisë, demokratizimit dhe proceseve integruese. Shkrimet e tij janë publikuar në The National Interest, Euractiv, Jerusalem Post, Balkan Insight, Brussels Times dhe të tjera.

Opinion

Iniciativa franko-gjermane për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë erdhi si një përpjekje e partnerëve europianë për ta ringjallur procesin dhe për t’i afruar palët...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.