Connect with us

Hi, what are you looking for?

Disinfo

Mjetet gjeneruese të IA-së, krijojnë përmbajtje si tekst, imazhe, audio dhe media të tjera bazuar në të dhëna nga interneti. Megjithatë, ato ngjallin shqetësime...

Analizë

Hartimin e pjesëve të Statutit të ri të Universitetit të Prishtinës që vendosin kriteret e zgjedhjes dhe avancimit të mësimdhënësve e ka orientuar prirja...

Burimi i Fotografisë: Faqja zyrtare e NATO-s

Disinfo

Mediumi serb “Politika” ka keqcituar një raport të NATO-s, i cili flet për Kosovën, duke pretenduar në titull të artikullit se kinse Sekretari i...

Çelnaja

Në episodin e 30 të Çelnajës, së bashku me profesorin e antropologjisë Nebi Bardhoshin, trajtojmë disa koncepte me rëndësi që janë pjesë e korpusit...

TË FUNDIT

Analizë

Aspiratat e popujve të ndryshëm të botës për liri e pavarësi shpesh janë të bllokuara nga aspektet e realpolitikës dhe rrethanave gjeopolitike. Sot, në...

Disinfo

Më 18 korrik 2024, rreth orës 00:55, një polic serb është vrarë dhe një tjetër është plagosur rëndë, në qytetin perëndimor të Serbisë, Loznicë,...

Opinion

Më 18 dhe 19 qershor, Miroslav Lajçak, Përfaqësues i Posaçëm i BE-së për dialogun Beograd-Prishtinë, vizitoi Beogradin dhe Prishtinën. Marrë parasysh se mandati i...

Disinfo

Më 2 korrik 2024, pati një alarm tjetër të rrejshëm për bombë, për të cilin njoftuan zyrtarë policorë që operojnë në kuadër të Aeroportit...

DISINFO

Disinfo

Ministri i Mbrojtjes i Kosovës, Ejup Maqedonci, ka mohuar pretendimin e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, që tha se i kanë parë dy herë...

Foto: Zyra e Kryeministrit Foto: Zyra e Kryeministrit

Disinfo

Parakalimin e pjesëtarëve të FSK-së dhe Policisë së Kosovës me rastin e Përvjetorit të 25-të të Ditës së Çlirimit, disa media serbe e kanë...

Disinfo

Vendimin e Kosovës dhe Shqipërisë për heqjen e kontrolleve kufitare, disa media serbe e kanë keqinterpretuar, duke pretenduar rrejshëm se po krijohet “Shqipëria e...

Disinfo

Vendimi i Qeverisë së Kosovës në lidhje me disa shpronësime në Komunën e Leposaviqit dhe Komunën e Zubin Potokut, ka nxitur reagime të shumta....

Çelnaja

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.