Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lexime

Ora e radios

Të hënën, më 29 janar, Ora e radios “Lexime” hap sezonin e tretë me diskutimin e librit “Ballkani imagjinar” të Maria Todorovës me të ftuarin Piro Rexhepi, kërkues shkencor në Kolegjin Universitar në Londër (UCL).

Ora e radios “Lexime” i kushtohet librit të përkthyer e të shkruar në gjuhën shqipe nga shkencat shoqërore e humane. Udhëhiqet dhe realizohet nga Gëzim Selaci dhe prodhohet nga Sbunker në bashkëpunim me Kuvendin e Sociologjisë. Botohet çdo të dytën të hëne në Sbunker.net, Youtube, iTunes, Spotify dhe Google Podcasts.

Për sugjerime dhe vërejtje, na shkruani në [email protected].

Eksploroni 20 episodët e kaluar në: sbunker.net/lexime

Ilustrimi: BigEye

Lexoni Gjithashtu

Analizë

Viti i parë i Qeverisë Kurti shënoi një start të vështirë në politikën e jashtme, shoqëruar me shumë gabime diplomatike dhe dështime të protokollit....

Kosovo Dispatch

In the second episode of Kosovo Dispatch, we talk to Agon Maliqi, an independent analyst and the co-founder of Sbunker, about the legal and...

Disinfo

Gjatë dy viteve të fundit, Kosova ishte cak i sulmeve kibernetike dhe kërcënimeve me bomba, që kishin për qëllim destabilizimin e vendit dhe krijimin...

Kritikë

Foto: Ninullë nga Adrian Asllani (2023) Mbi Ninullën e Adrian Asllanit Jetojmë në një botë në dukje të thjeshtë, me një rrjedhë logjike të...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.