Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "media"

Analizë

Më 26 mars, dhjetra gazetarë, aktivistë të shoqërisë civile dhe qytetarë të angazhuar në Tiranë, protestuan përpara kryeministrisë kundër dhunës dhe intimidimit ndaj punonjësve...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.