Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "NATO"

Debunking Articles

Para, gjatë dhe pas zgjedhjeve parlamentare/presidenciale që u mbajtën në Serbi më 3 prill, uebfaqe online pa impresum kanë vazhduar të perhapin dezinformata që...

Analizë

Më 18 mars 1999, delegacioni i Kosovës, me në krye Hashim Thaçin, Ibrahim Rugovën, Rexhep Qosjen dhe Veton Surroin, nënshkroi në Paris një dokument...

MË SHUMË ARTIKUJ

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.