Connect with us

Hi, what are you looking for?

Debunking Articles

Në internet është duke qarkulluar një faqe e rreme, përmes së cilës po kërkohen donacione në emër të FSK-së. Por, ajo nuk është krijuar...

Debunking Articles

Në rrjetet sociale ka qarkulluar një video ku shihen zyrtarët e Misionit të Kombeve të Bashkuara duke valëvitur flamurin serb dhe në sfond dëgjohen...

Debunking Articles

Më 6 mars 2024, mediat serbe kanë publikuar një artikull me titull ”VAZHDON FRIKËSIMI I SERBËVE NË KOSOVË. Një mjet shpërthyes është hedhur në...

Debunking Articles

Vizita e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, në Shkup, u shoqërua me raportime të pakonfirmuara se ai u kërcënua me jetë, të cilat më...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.