Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Kosovo Key: Analysis and Perspectives

E3: Zgjedhjet në Serbi dhe dialogu: Deshifrimi i ndikimit

Në episodin e fundit të podcast-it të Alternativnës “Çelësi i Kosovës”, gazetarja Sanja Sovrlicc dhe bashkëbiseduesi ynë Miodrag Marinkovic – drejtor ekzekutiv i OJQ-së Casa, në një diskutim të gjerë diskutojnë zgjedhjet e fundit të mbajtura në Serbi më 17 dhjetor. Diskutimi prek aspekte të ndryshme kritike, duke hedhur dritë mbi sfidat me të cilat ballafaqohen serbët në Kosovë dhe dinamikën e ardhshme të dialogut Kosovë-Serbi.

Lexoni Gjithashtu

Debunking Articles

Pretendimi i ngritur nga Vudi Xhymshiti se Zëvendës Ndihmës Sekretari, Gabriel Escobari, ka nënvlerësuar qeverinë e Kosovës, duke e lidhur këtë me pretendimet se...

Analizë

Katër ditë para Vitit të Ri, më 27 dhjetor 2023, Qeveria e Kosovës miratoi në heshtje Projektligjin për Komisionin e Pavarur për Media, i...

Analizë

Viti i parë i Qeverisë Kurti shënoi një start të vështirë në politikën e jashtme, shoqëruar me shumë gabime diplomatike dhe dështime të protokollit....

Disinfo

Gjatë dy viteve të fundit, Kosova ishte cak i sulmeve kibernetike dhe kërcënimeve me bomba, që kishin për qëllim destabilizimin e vendit dhe krijimin...

Copyright © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara © Sbunker. Materialet e botuara në këtë faqe nuk mund të riprodhohen, shpërndahen, transmetohen, ruhen apo përdoren në mënyra tjera, pa leje paraprake nga Sbunker. Design & Hosting by: PROGON LLC.